flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проведення добору на заміщення вакантних посад державної служби

26 січня 2021, 09:09

                                                                                                       УКРАЇНА

                                                                                    ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

                                                                   міста ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                           

                        Н А К А З

     

                25 січня 2021 року                                                              м. Камянське                                                       № 1

 

накази з основної діяльності

 

Про проведення добору

на заміщення вакантних  посад

державної служби

 

  Відповідно до статті 155  Закону України « Про судоустрій і статус суддів», статті 17 Закону України "Про державну службу", з урахуванням вимог абзацу 5 пункту 8 розділу ІІ Прикінцевих положень Закону України « Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік, керуючись  Порядком призначення на посаду державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290, з метою створення ефективного виконання суддями покладених на них повноважень,-

Н А К А З У Ю:

 

  1. Оголосити добір з призначення на вакантні посади державної служби категорії "В":
  • секретар судового засідання Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області ( 2 вакансії);
  • судовий розпорядник Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області ( 1 вакансія)
  • спеціаліст Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області ( 1 вакансія)

 

  1.  Встановити строк подання інформації для участі у доборі з призначення на вакантні посади – 4 (чотири) календарних дні з дня оприлюднення цього наказу.

 Заступнику керівника апарату Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Ковальчуку В.О. забезпечити розміщення цього наказу та оголошення про добір через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби не пізніше наступного робочого дня за днем його підписання.

  1. Головному спеціалісту Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Єгорову О.М. оприлюднити оголошення про проведення добору та цей наказ на офіційному веб – сайті Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська;
  2. Визначити старшого судового розпорядника Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Шейко І.О., уповноваженою особою для проведення в  установленому порядку співбесіди з кандидатами.
  3. Старшому судовому розпоряднику Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Шейко І.О. забезпечити прийом  документів від осіб, які бажають взяти участь у доборі, у строк, визначений наказом.
  4. Старшому судовому розпоряднику Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Шейко І.О. провести співбесіди з кандидатами та внести обґрунтовані подання керівнику апарату суду  про призначення кандидатів на вакантні посади  шляхом укладення контракту.
  5. Старшому судовому розпоряднику Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області Шейко І.О. оприлюднити інформацію про прийняте рішення за результатами добору з призначення на вакантні посади шляхом укладення контракту протягом одного робочого дня після отримання такого рішення.
  6. 9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області                                                                 Х.О. Вітязь

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                           ЗАВТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                                 Наказом керівника апарату

                                                                                                                                                 Дніпровського районного суду

                                                                                                                                                 м. Дніпродзержинська

                                                                                                                                                 Дніпропетровської області

                                                                                                                                                 25 січня 2021 № 1

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято

рішення про необхідність призначення

Посада категорії «В» - Судовий розпорядник Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області  – 1 вакансія

Посадові обов’язки

1. Здійснює перевірку та забезпечує готовність залу судового засідання чи приміщення, в якому планується проведення виїзного засідання, до слухання справи і доповідає про їх готовність головуючому.

2. Забезпечує безпечні умови роботи суддям та працівникам апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання.

3. З'ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду органами внутрішніх справ та конвойною службою поліції затриманих осіб, та таких, які перебувають під вартою. Повідомляє головуючого про можливу затримку їх доставки.

4. З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, що можуть бути присутні в залі судового засідання, та визначає конкретні місця їх розміщення.

5. Оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати.

6. Забезпечує виконання учасниками судового процесу та особами, які є в залі судового засідання, розпоряджень головуючого.

7. Запрошує, за розпорядженням головуючого, до залу судового засідання свідків, експертів, перекладачів та інших учасників судового процесу.

8. Виконує розпорядження головуючого про приведення до присяги перекладача, експерта відповідно до законодавства.

9. Запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги.

10. За вказівкою головуючого під час судового засідання приймає від учасників процесу документи та інші матеріали і передає до суду.

11. Вживає заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

12. Звертається до працівників правоохоронних органів з приводу сприяння у підтриманні громадського порядку, затримання та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які проявляють неповагу до суду та порушують громадський порядок.

13. Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.

14. Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

15. Здійснює в разі необхідності взаємодію із органами внутрішніх справ з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.

16. Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

17. Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

18. При виникненні надзвичайних обставин (пожежа, виявлення вибухонебезпечних предметів, затоплення тощо) повідомляє керівництво суду та організовує виклик спеціальних служб.

19. Виконує інші розпорядження головуючого, доручення голови суду, старшого судового розпорядника, керівника апарату суду щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання та роботи служби судових розпорядників.

Умови оплати праці *

Посадовий оклад – 4394,00 грн.,

Надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.);

Надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше

50 відсотків посадового окладу;

Інші виплати,надбавки, премії – у разі встановлення при наявності достатнього фонду оплати праці.

Інформація про строковість призначення на посаду **

Укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290, але не більше двох місяців після відміни карантину.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання***

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Iнформація для участі у доборі  подається  через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua  до 17 год. 00 хв. 28 січня 2020 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Шейко Інна Олександрівна

тел. (066) 364-45-86

 inbox@dn.dp.court.gov.ua

 

Вимоги ****

1.

Освіта

Не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

 

Не потребує

 

 

                                                                                                                                               ЗАВТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                               Наказом керівника апарату

                                                                                                                                               Дніпровського районного суду

                                                                                                                                               м. Дніпродзержинська

                                                                                                                                               Дніпропетровської області

                                                                                                                                               25 січня 2021 № 1

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято

рішення про необхідність призначення

Посада категорії «В» -Секретар судового засідання Дніпровського  районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області  – 2 вакансії

Посадові обов’язки

1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформляє заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув’язнення про доставку до суду затриманих підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2. Здійснює оформлення та розміщення на стендах суду списків справ, призначених до розгляду.

3. Перевіряє наявність та з’ясовує відсутність осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому по справі.

4. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

5. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

6. Веде журнал судового засідання , протокол судового засідання.

7. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудних або засудженим підписки про невиїзд.

9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

11. Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

12. Здійснює контроль за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді, контролює своєчасність повідомлення про час і місце проведення судових засідань осіб, які беруть участь у справі.

13. Виконує роботу КП «Д-3» з документами по справах, відповідно до прав користувача автоматизованої системи документообігу затверджених наказом керівника апарату суду розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, а саме своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду достовірних даних, які стосуються конкретної справи, про що несуть особисту відповідальність за її достовірність.

14. Веде контроль за своєчасною доставкою в суд конвойної службою осіб, які перебувають під вартою.

15. За дорученням голови суду або судді, головуючого у справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.

16. Веде журнал розгляду судових справ та матеріалів суддею та контрольний журнал судових справ та матеріалів переданих для розгляду судді.

17. Виконує інші доручення судді, керівника апарату, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці *

Посадовий оклад – 4440,00 грн.,

Надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.);

Надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;

Інші виплати,надбавки, премії – у разі встановлення при наявності достатнього фонду оплати праці.

Інформація про строковість призначення на посаду **

Укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290, але не більше двох місяців після відміни карантину.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання***

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Iнформація для участі у доборі  подається  через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua  до 17 год. 00 хв. 28 січня 2020 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Шейко Інна Олександрівна

тел. (066) 364-45-86

 inbox@dn.dp.court.gov.ua

Вимоги

1.

Освіта

Не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує

 

 

                                                                                                                                                 ЗАВТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                                 Наказом керівника апарату

                                                                                                                                                 Дніпровського районного суду

                                                                                                                                                 м. Дніпродзержинська

                                                                                                                                                 Дніпропетровської області

                                                                                                                                                 25 січня 2021 № 1

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Посада категорії «В» -спеціаліст Дніпровського  районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області  – 1 вакансія

Посадові обов’язки

1. Здійснює систематизацію законодавства та судової практики, рішень Конституційного Суду України, облік та зберігання актів законодавства та судової практики. Здійснює ведення контрольних кодексів.

2. Ознайомлює суддів та працівників апарату суду про зміни в чинному законодавстві України та судовій практиці судових органів вищого рівня.

3. Складає узагальнень щодо кількості  руху судових справ.

4. Складає та надає статистичні дані інформаційного характеру.

5. Здійснює облік звернень громадян та юридичних осіб, запитів на отримання публічної інформації,  проводить аналіз роботи суду за цими напрямками.

6. За дорученням голови суду чи керівника апарату суду розглядає звернення, запити та готує проекти відповідей на них.

7. Здійснює контроль за виконанням окремих ухвал, готує інформацію голові суду та керівникові апарату про стан цієї роботи, відповідні узагальнення та пропозиції щодо покращення роботи.

8. Складає за встановленими формами статистичні звіти, відповідає за достовірність, здійснює підготовку іншої статистичної інформації, необхідної в діяльності суду

9. Виконує інші доручення судді, керівника апарату, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці *

Посадовий оклад – 4394,00 грн.,

Надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.);

Надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;

Інші виплати,надбавки, премії – у разі встановлення при наявності достатнього фонду оплати праці.

Інформація про строковість призначення на посаду **

Укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290, але не більше двох місяців після відміни карантину.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання***

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (із змінами);

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Iнформація для участі у доборі  подається  через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua  до 17 год. 00 хв. 28 січня 2020 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Шейко Інна Олександрівна

тел. (066) 364-45-86

 inbox@dn.dp.court.gov.ua

Вимоги

1.

Освіта

Не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує