flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців Дніпровського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області

03 червня 2021, 10:46

УКРАЇНА

ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

міста ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н А К А З

 

03 червня 2021 року                                    м. Камянське                                                       № 13

 

накази з основної діяльності

 

Про оголошення конкурсу та затвердження

умов проведення конкурсу на заміщення вакантних  посад

Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області

 

 Відповідно до статті 23 Закону України "Про державну службу", Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя від 26.11.2019 № 3162/0/15-19),

Н А К А З У Ю:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області:
  • секретар суду;
  • спеціаліст;
  • судовий розпорядник;
  • секретар судового засідання
  1. Затвердити  умови проведення конкурсу на   посаду секретаря Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 1); умови проведення конкурсу на посаду спеціаліста Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 2); умови проведення конкурсу на посаду судового розпорядника Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 3), умови проведення конкурсу на посаду секретаря судового засідання Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 4).
  2. Старшому судовому розпоряднику (Шейко І.О.) забезпечити розміщення цього наказу через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби не пізніше наступного робочого дня за днем його підписання.
  3. Головному спеціалісту Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Єгорову О.М. після оприлюднення інформації про оголошення конкурсів на Єдиному порталі вакансій державної служби розмістити інформації про оголошення конкурсів на офіційному веб – сайті Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу.
  4.    Встановити термін для подачі кандидатами інформації конкурсній комісії з 04 червня 2021 року  до 15 год.00 хв. 11 червня 2021 року включно.
  5. Голові конкурсної комісії Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області на зайняття вакантних посад державної служби категорій "В" забезпечити проведення конкурсу на зазначені в пункті 1 цього наказу посади державної служби згідно з Умовами, що затверджуються цим наказом.
  6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області                                                                             Х.О. Вітязь

 

Додаток  № 1

затверджено наказом керівника апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області

№ 13 від 03 червня 2021 року

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» -

секретаря Дніпровського районного суду

 міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1)Здійснює реєстрацію вхідної кореспонденції, яка надходить на адресу суду та  заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді під час реєстрації судових справ (кримінальних проваджень) та матеріалів;

2) Проводить роботу зі звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує своєчасне приєднання до судових справ (кримінальних проваджень). Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби;

3) Забезпечує зберігання судових справ (кримінальних проваджень)  та інших матеріалів;

4) Здійснює підготовку судових справ (кримінальних проваджень) для направлення до судів вищих інстанцій.

5) Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до законодавства. Засвідчує копій судових рішень (документів) у судових справах (кримінальних провадженнях), які передані до канцелярії суду після розгляду справи (кримінального провадження) суддею

6) Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

7) Здійснює своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду відомостей про набрання судовим рішенням законної сили після передачі справи до канцелярії суду та направлення таких відомостей до Єдиного Державного реєстру судових рішень»;

8) Виконує доручення голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

9) Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції секретаря суду.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4 394 гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358 "Деякі питання оплати праці державних службовців, органів та установ системи правосуддя". Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3)  заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

        Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

        На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

         Інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою https://www.career.gov.ua/ -  до 15 год. 00 хв. 11 червня 2021 року.

 

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

 

Місце, час і дата початку

тестування

 

Дніпровський районний суд міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області,

51918, Дніпропетровська область, місто Кам'янське, вул. Тритузна, будинок № 166,

10.00 година 15 червня 2021 року 1 поверх, кабінет № 6 (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів).

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

   Шейко Інна Олександрівна

   Тел . . +38 (066) 364-45-86

   inbox@dn.dp.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта

  вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра в галузях знань «Право»,  «Правознавство» та/або «Правоохоронна діяльність»

 

2. Досвід роботи

не потрібен

 

3. Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

Вимога

               Компоненти вимоги

 

1.     Уміння працювати                    з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вміння користуватися оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel).

 

2.     Ділові якості

1)       вміння працювати з інформацією;

2)       орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

3)       вміння вирішувати комплексні завдання;

4)       здатність працювати в декількох проектах одночасно;

5)        вміння працювати в команді та керувати командою;

6)        вміння ефективної координації з іншими;

7)        вміння надавати зворотній зв’язок;

8)        здатність приймати зміни та змінюватись;

9)        виконання плану змін та покращень

 

 

3.     Особистісні якості

1)       відповідальність;

2)       уважність до деталей;

3)       орієнтація на саморозвиток;

4)       вміння працювати в стресових ситуаціях;

5)       системність і самостійність в роботі

 

 

Професійні знання

Вимога

        Компоненти вимоги

 

1.  Знання законодавства

1)  Конституції України;
2)  Закону України «Про державну службу»;
3)  Закону України «Про запобігання корупції».

 

 

2.  Знання спеціального    законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 

1)     Закону України «Про судоустрій і статус суддів»;

2)     Закону України  «Про захист персональних даних»;

3)     Кримінального процесуального кодексу України,  Цивільного процесуального кодексу України,  Кодексу України про адміністративні  правопорушення;      

4)     Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах.;

5)     Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

  

 

 

 

Додаток  № 2

затверджено наказом керівника апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області

№ 13 від 03 червня 2021 року

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» -

спеціаліста Дніпровського районного суду

 міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1) Здійснює систематизацію законодавства та судової практики, облік та зберігання актів законодавства та судової практики. Здійснює ведення контрольних кодексів;

2) Інформує суддів та працівників суду про зміни в чинному законодавстві України та судовій практиці судових органів вищого рівня.;

3) Складання узагальнень щодо кількості  руху судових справ;

4) Складає та надає статистичні дані інформаційного характеру.

5) Здійснює облік звернень громадян та юридичних осіб, запитів на отримання публічної інформації,  проводить аналіз роботи суду за цими напрямками;

6) За дорученням голови суду чи керівника апарату суду розглядає звернення, запити та готує проекти відповідей на них..

7) Здійснює контроль за виконанням окремих ухвал, готує інформацію голові суду та керівникові апарату про стан цієї роботи, відповідні узагальнення та пропозиції щодо покращення роботи;

8) Складає за встановленими формами статистичні звіти, відповідає за достовірність, здійснює підготовку іншої статистичної інформації, необхідної в діяльності суду

9) Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції спеціаліста суду.

9) Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4 394 гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358 "Деякі питання оплати праці державних службовців, органів та установ системи правосуддя". Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3)  заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

        Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

        На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

         Інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою https://www.career.gov.ua/ -  до 15 год. 00 хв. 11 червня 2021 року.

 

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

 

Місце, час і дата початку

тестування

 

Дніпровський районний суд міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області,

51918, Дніпропетровська область, місто Кам'янське, вул. Тритузна, будинок № 166,

10.00 година 15 червня 2021 року 1 поверх, кабінет № 6 (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів).

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

    Шейко Інна Олександрівна

    Тел . . +38 (066) 364-45-86

    inbox@dn.dp.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта

  вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра в галузях знань «Право»,  «Правознавство» та/або «Правоохоронна діяльність».

 

2. Досвід роботи

не потрібен

 

3. Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

Вимога

      Компоненти вимоги

 

1.     Уміння працювати з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вміння користуватися оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel).

 

2.     Ділові якості

1)       вміння працювати з інформацією;

2)       орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

3)       вміння вирішувати комплексні завдання;

4)       здатність працювати в декількох проектах одночасно;

5)        вміння працювати в команді та керувати командою;

6)        вміння ефективної координації з іншими;

7)        вміння надавати зворотній зв’язок;

8)        здатність приймати зміни та змінюватись;

9)        виконання плану змін та покращень

 

 

3.     Особистісні якості

1)       відповідальність;

2)       уважність до деталей;

3)       орієнтація на саморозвиток;

4)       вміння працювати в стресових ситуаціях;

5)       системність і самостійність в роботі

 

 

Професійні знання

Вимога

                                                   Компоненти вимоги

 

1.  Знання законодавства

1)  Конституції України;
2)  Закону України «Про державну службу»;
3)  Закону України «Про запобігання корупції».

 

 

2.  Знання спеціального   законодавства, що пов’язане  із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 

1)     Закону України «Про судоустрій і статус суддів»;

2)     Закону України  «Про захист персональних даних»;

3)     Закон України « Про звернення громадян»;      

4)     Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах.;

5)     Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

  

 

 

Додаток  № 3

затверджено наказом керівника апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області

№ 13 від 03 червня 2021 року

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» -

судового розпорядника Дніпровського районного суду

 міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1) Забезпечує готовність  до розгляду справи залу судового засідання, іншого приміщення у разі проведення виїзного засідання, взаємодіє з працівниками апарату суду з питань підготовки залу до слухання справи;

2) Забезпечує виконання учасниками судового процесу та іншими особами, які перебувають у залі судового засідання, розпоряджень головуючого судді в судовому засіданні.;

3) Здійснює роботу з обліку та зберігання, речових доказів.

4) Забезпечує координацію діяльності з керівниками підрозділів конвойної служби Національною поліцією України, Національною гвардією України щодо своєчасної доставки підозрюваних і затриманих осіб у судове засідання, для ознайомлення з матеріалами судових справ, а також інформує головуючого у справі про затримку доставки до суду  зазначених осіб.

5) Здійснює в разі необхідності взаємодію із Службою судової охорони,  Національною поліцією України, Національною гвардією України з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в  приміщенні суду та в залі судового засідання;

6) Забезпечує ознайомлення сторонами по справам (кримінальним провадженням) з матеріалами судової справи (кримінального провадження) та аудіо записом судового засідання

7) Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходи до обмеження входу до зали судового засідання сторонніх осіб. Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав;

8) Організує та забезпечує ведення судового засідання в режимі відео-конференц зв’язку на підставі ухвал інших судів.

9) Сприяє доступу до приміщення суду та зали судового засідання осіб з обмеженими фізичними можливостями під час реалізації ними своїх прав..

10) Здійснення контролю за наявністю наглядної довідкової інформації – покажчиків кабінетів, графіків прийому громадян, відповідних зразків процесуальних документів.

11) Виконує інші розпорядження головуючого судді, пов’язані із створенням умов, необхідних для розгляду справи

12) Виконує доручення голови суду, керівника апарату суду, старшого судового розпорядника щодо організації роботи служби судових розпорядників

13) Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції судового розпорядника.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4 394 гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358 "Деякі питання оплати праці державних службовців, органів та установ системи правосуддя". Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3)  заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

        Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

        На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

         Інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою https://www.career.gov.ua/ -  до 15 год. 00 хв. 11 червня 2021 року.

 

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

 

Місце, час і дата початку

тестування

 

Дніпровський районний суд міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області,

51918, Дніпропетровська область, місто Кам'янське, вул. Тритузна, будинок № 166,

10.00 година 15 червня 2021 року 1 поверх, кабінет № 6 (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів).

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

    Шейко Інна Олександрівна

    Тел . . +38 (066) 364-45-86

    inbox@dn.dp.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта

  вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра в галузях знань «Право»,  «Правознавство» та/або «Правоохоронна діяльність».

 

2. Досвід роботи

не потрібен

 

3. Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

Вимога

           Компоненти вимоги

 

1.     Уміння працювати з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вміння користуватися оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel).

 

2.     Ділові якості

1)       вміння працювати з інформацією;

2)       орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

3)       вміння вирішувати комплексні завдання;

4)       здатність працювати в декількох проектах одночасно;

5)        вміння працювати в команді та керувати командою;

6)        вміння ефективної координації з іншими;

7)        вміння надавати зворотній зв’язок;

8)        здатність приймати зміни та змінюватись;

9)        виконання плану змін та покращень

 

 

3.     Особистісні якості

1)       відповідальність;

2)       уважність до деталей;

3)       орієнтація на саморозвиток;

4)       вміння працювати в стресових ситуаціях;

5)       системність і самостійність в роботі

 

 

Професійні знання

Вимога

                                                   Компоненти вимоги

 

1.  Знання законодавства

1)  Конституції України;
2)  Закону України «Про державну службу»;
3)  Закону України «Про запобігання корупції».

 

 

2.  Знання спеціального   законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 

1)    Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів України №30 від 26.11.2010 року (у редакціях рішень Ради суддів України від 15.09.2016 року № 58, від 02.03.2018 року № 17 зі змінам);

2)    Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019р. №814 зі змінами, затверджений наказом ДСА України від 24.12.2019 № 1196;

3)    Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012р. №108;

4)    Закони України «Про судоустрій і статус суддів», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації»

5)    Цивільний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства України, Кримінальний кодекс України, Кримінальний процесуальний кодекс України, Кодекс України про адміністративні правопорушення;

  

 

 

Додаток  № 4

затверджено наказом керівника апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області

№ 13 від 03 червня 2021 року

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» -

секретаря судового засідання Дніпровського районного суду

 міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1) Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць ув'язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачених осіб.;

2) Перевіряє, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відео конференції та доповідає про це головуючому. Вручає особам, які беруть участь у судовому розгляді пам’ятку про їхні права та обов’язки, передбачені Кримінально-процесуальним кодексом України, зазначає на повістках учасників судового процесу час перебування в суді;

3) Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами та проведення судового засідання в режимі відео конференції. Забезпечує ведення журналу судового засідання, протоколу судового засідання

4) Виготовляє копії судових рішень (рішення, вирок, постанови, тощо). В разі відсутності помічника судді, засвідчує копії судових рішень (документів) у судових справах (кримінальних провадженнях), які перебувають у провадженні судді..

5) Виготовляє виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання;

6) Здійснює вручення, направлення копій судових рішень, іншої кореспонденції сторонам та іншим особам, які беруть участь у розгляді справи. Обробка вихідної кореспонденції по справам, які знаходяться в провадженні судді (підготовка листів, заповнення рекомендованих повідомлень, підписання конвертів тощо).

7) Здійснює оформлення судових справ (кримінальних проваджень) відповідно до вимог Інструкції з діловодства та здійснює передачу цих справ до канцелярії суду після розгляду справи суддею.

8) Сканує матеріали судових справ (кримінальних проваджень) та приєднує їх до обліково-статистичної картки відповідної судової справи (кримінального провадження) в Автоматизованій системі документообігу суду в період перебування справи (кримінального провадження) в провадженні судді. Вносить до ОСК АСДС необхідну інформації, що стосується розгляду судової справи під час перебування справи у провадженні відповідного судді  (призначення до підготовчого судового засідання, судового засідання, перенесення, відкладення, зупинення провадження, відновлення провадження тощо).

9) Виконує доручення голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря щодо організації розгляду справ.

10) Здійснює оформлення проектів доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України, оформлює клопотання про визнання та виконання рішень суду на території інших держав, забезпечує оформлення та виконання доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справ  та інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України. 

11) Складання та оприлюднення списку розгляду справ.

12) Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції секретаря судового засідання

 

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4 440 гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358 "Деякі питання оплати праці державних службовців, органів та установ системи правосуддя". Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3)  заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

        Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

        На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

         Інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою https://www.career.gov.ua/ -  до 15 год. 00 хв. 11 червня 2021 року.

 

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

 

Місце, час і дата початку

тестування

 

Дніпровський районний суд міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області,

51918, Дніпропетровська область, місто Кам'янське, вул. Тритузна, будинок № 166,

10.00 година 15 червня 2021 року 1 поверх, кабінет № 6 (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів).

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

    Шейко Інна Олександрівна

    Тел . . +38 (066) 364-45-86

    inbox@dn.dp.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта

  вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра в галузях знань «Право»,  «Правознавство» та/або «Правоохоронна діяльність».

 

2. Досвід роботи

не потрібен

 

3. Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

Вимога

                 Компоненти вимоги

 

1.     Уміння працювати  з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вміння користуватися оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel).

 

2.     Ділові якості

1)       вміння працювати з інформацією;

2)       орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

3)       вміння вирішувати комплексні завдання;

4)       здатність працювати в декількох проектах одночасно;

5)        вміння працювати в команді та керувати командою;

6)        вміння ефективної координації з іншими;

7)        вміння надавати зворотній зв’язок;

8)        здатність приймати зміни та змінюватись;

9)        виконання плану змін та покращень

 

 

3.     Особистісні якості

1)       відповідальність;

2)       уважність до деталей;

3)       орієнтація на саморозвиток;

4)       вміння працювати в стресових ситуаціях;

5)       системність і самостійність в роботі

 

 

Професійні знання

Вимога

                                                   Компоненти вимоги

 

1.  Знання законодавства

1)  Конституції України;
2)  Закону України «Про державну службу»;
3)  Закону України «Про запобігання корупції».

 

 

2.  Знання спеціального   законодавства, що пов’язане  із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 

1)    Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів України №30 від 26.11.2010 року (у редакціях рішень Ради суддів України від 15.09.2016 року № 58, від 02.03.2018 року № 17 зі змінам);

2)    Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019р. №814 зі змінами, затверджений наказом ДСА України від 24.12.2019 № 1196;

3)    Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012р. №108;

4)    Закони України «Про судоустрій і статус суддів», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації»

5)    Цивільний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства України, Кримінальний кодекс України, Кримінальний процесуальний кодекс України, Кодекс України про адміністративні правопорушення.;