flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 липня 2016 року відкрито провадження за позовом ТОВ «Факторінгова компанія «Ветор Плюс» до Мизенко Дмитра Святославовича та Півневої Олени Анатоліївни, треті особи без самостійних вимог Дніпровський відділ ДВС ДМЮ у Дніпропетровській області

28 липня 2016, 14:45

 Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області  з повідомленням про виклик у судове засідання розміщує список осіб, які є учасниками судових процесів по справах,  що знаходяться в провадженні Дніпровського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області , та які проживають (перебувають) у населених пунктах АРК та м. Севастополь, Донецькій та Луганській областях.

 Згідно з офіційною інформацією УДППЗ «Укрпошта» (http://ukrposhta.ua/do-uvagi-kliyentiv-10) приймання всіх видів поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь припинено. На підставі вищезазначеного Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області  не здійснює пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.
 Відповідно  до офіційної  інформації  УДППЗ «Укрпошта» ( http://ukrposhta.ua/robota-ukrposhti-v-doneckij-ta-luganskij-oblastyax ) щодо прийняття поштових відправлень до  Донецької та Луганської областей,   Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області не здійснює пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам відповідних населених пунктів Донецької та Луганської областей. 
 
  
Список
      осіб яким  не надіслано кореспонденцію Дніпровського районного суду м. ДніпродзержинськаДніпропетровської
 області адресовану до АРК та м. Севастополь,   Донецької та Луганської областей.
(повідомлення сторонам у справі  про їх виклик у судове засідання)
станом на 01.08.2016 року.
 
                                                                                    Списки оновлюватимуться щотижня
Повістка-повідомлення
з/п
Номер справи першої інстанції
(номер провадження)
Найменування сторін по справі
Стан розгляду
Примітки
1
№2/209/1124/16 р.
28 липня 2016 року відкрито провадження за позовом ТОВ «Факторінгова компанія «Ветор Плюс» до Мизенко Дмитра Святославовича та Півневої Олени Анатоліївни, треті особи без самостійних вимог Дніпровський відділ ДВС ДМЮ у Дніпропетровській області про звільнення майна з під арешту
Справа призначена до слухання на 22 вересня 2016 року на 13.00 годин.
 Повістка-повідомлення для Мизенко Дмитра Святославовича
Місце реєстрації
Мизенко Д.С.:
Луганська область
м. Стаханов
вул.. Мічуріна 9-2