flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошен конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В"

22 жовтня 2021, 10:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УКРАЇНА

ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

міста ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н А К А З

 

                                      22 жовтня 2021 року                                    м. Камянське                                                       № 28

 

накази з основної діяльності

 

Про оголошення конкурсу та затвердження

умов проведення конкурсу на заміщення вакантних  посад

Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області

 

 Відповідно до статті 23 Закону України "Про державну службу", Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя від 26.11.2019 № 3162/0/15-19),

Н А К А З У Ю:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області:
  • секретар суду ( 2 вакансії);
  • спеціаліст;
  • судовий розпорядник;
  • секретар судового засідання ( 2 вакансії)
  1. Затвердити  умови проведення конкурсу на  посаду секретаря Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 1); умови проведення конкурсу на посаду спеціаліста Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 2); умови проведення конкурсу на посаду судового розпорядника Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 3), умови проведення конкурсу на посаду секретаря судового засідання Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, що додаються (додаток 4).
  2. Головному спеціалісту з питань персоналу (Шейко І.О.) забезпечити розміщення цього наказу через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби не пізніше наступного робочого дня за днем його підписання.
  3. Головному спеціалісту Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Єгорову О.М. після оприлюднення інформації про оголошення конкурсів на Єдиному порталі вакансій державної служби розмістити інформації про оголошення конкурсів на офіційному веб – сайті Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу.
  4. Встановити термін для подачі кандидатами інформації конкурсній комісії з 22 жовтня 2021 року   до 15 год.00 хв. 19 листопада 2021 року включно.
  5. Голові конкурсної комісії Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області на зайняття вакантних посад державної служби категорій "В" забезпечити проведення конкурсу на зазначені в пункті 1 цього наказу посади державної служби згідно з Умовами, що затверджуються цим наказом.
  6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату

Дніпровського районного суду

міста Дніпродзержинська

Дніпропетровської області                                                                             Христина ВІТЯЗЬ